Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

40ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων - Πάτρα 2015


Το 40ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων με την συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών θα διεξαχθεί στο Ρίο Πατρών στο διάστημα 10-13 Σεπτεμβρίου 2015 με θέμα "Ενώσεις προσώπων και λοιπές οντότητες στην πολιτική δίκη".
Εισηγητές θα είναι ο κ. Χρήστος Φίλιος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα "Ενώσεις προσώπων κατά το ουσιαστικό δίκαιο", η κ. Ευδοξία Κιουπτσίδου, Εφέτης, με θέμα "Η νομιμοποίηση των ως άνω ενώσεων και οντοτήτων στη διαγνωστική δίκη" και ο κ. Νικόλαος Κατηφόρης, Επίκουρος Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα "Δεδικασμένο και εκτελεστότητα στις ενώσεις προσώπων χωρίς νομική προσωπικότητα και στις λοιπές οντότητες".
Στις συνεδρίες θα προεδρεύσουν ο κ. Νικόλαος Νίκας, Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και ο κ. Δημήτριος Κράνης, Αεροπαγίτης, ενώ την σύνοψη των εργασιών του συνεδρίου θα κάνει η κ. Χαρούλα Απαλαγάκη, καθηγήτρια της Πολιτικής Δικονομίας στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου PORTO RIO Hotel.
Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου συγκροτείται από τον πρόεδρο Εμμανουήλ Μ. Γιαννακάκι, Δικηγόρο Αθηνών, Σύμβουλο - Ταμία Ε.Ε.Δ., και μέλη τους κ.κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών, και Αθανάσιο Ζούπα, Δικηγόρο Πατρών.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ως εξής:


Μπορείτε να κατεβάσετε το Ενημερωτικό Δελτίο εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Γιαννακάκι, Δικηγόρο Αθηνών (τηλ. 210-3601711 & 210-3633920) ή στον εκ των μελών της κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών (210-3839772).

Την δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου