Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

42ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων - Καρδίτσα 2017



Το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων με την συνεργασία του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα το διάστημα 7-10 Σεπτεμβρίου 2017 με θέμα "Η νέα τακτική διαδικασία υπό το πρίσμα των θεμελιωδών αρχών της πολιτικής δίκης".




 Εισηγητές θα είναι ο κ. Νικόλαος Κλαμαρής, Ομότιμος Καθηγητής της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, με θέμα "Η προβολή των ισχυρισμών", ο κ. Ιωάννης Μαντζουράνης, Δ.Ν., Δικηγόρος Αθηνών, με θέμα "Η απόδειξη των ισχυρισμών" και η κ. Σοφία Φουρλάρη, Πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, με θέμα "Ζητήματα διαχρονικού δικαίου".
Στις συνεδρίες θα προεδρεύσουν ο κ. Δημήτριος Κράνης, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, και η κ. Καλλιόπη Μακρίδου, Καθηγήτρια της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Δικονομολόγων, η οποία θα κάνει και την σύνοψη των εργασιών του συνεδρίου.
.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου "THESSALIKON GRAND" στην Καρδίτσα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου συγκροτείται από τον πρόεδρο Εμμανουήλ Μ. Γιαννακάκι, Δικηγόρο Αθηνών, Σύμβουλο - Ταμία Ε.Ε.Δ., και μέλη τους κ.κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών, Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.Δ., και Χρυσούλα Βούζα, Δικηγόρο Καρδίτσας, Σύμβουλο - Ταμία Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας.


Μπορείτε να κατεβάσετε το Πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

Μπορείτε να κατεβάσετε το Ενημερωτικό Δελτίο με πρόγραμμα εισηγήσεων και εκδηλώσεων, πληροφορίες διαμονής κλπ. εδώ

Την δήλωση συμμετοχής μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Γιαννακάκι, Δικηγόρο Αθηνών (τηλ. 210-3601711 & 210-3633920) ή στον εκ των μελών της κ. Αθανάσιο Στεφόπουλο, Δικηγόρο Αθηνών (210-3839772) και στην παρούσα ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου